Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Auto over de kop op N42 in Grotenberge

Vanmiddag omstreeks 16.30 ging een wagen over de kop op de N42 in Grotenberge. Er vielen geen gewonden.

Vooraleer de wagen over de kop ging raakte hij een vangrail. Het is onduidelijk hoe het ongeval is gebeurd en of er een tweede wagen bij betrokken was. De bestuurder en zijn passagier kwamen er met de schrik vanaf. De wagen raakte zwaar beschadigd en lijkt rijp voor de schroot. Tijdens de takelwerken werd een van de twee rijstroken een tijdlang afgesloten.

X