Caf éruzies in Schendelbeke en Idegem draaien uit op vechtpartijen.


Schendelbeke/Idegem. Afgelopen week ontstaat er een heftige woordenwisseling in een drankgelegenheid in Schendelbeke en Idegem. Beide ruzies monden uit in een vechtpartij.
In de nacht van zondag op maandag ontstaat er een heftige woordenwisseling in een caf é te Schendelbeke. E én van de ruziemakers springt na veel vertoon uiteindelijk in de wagen en rijdt richting Deftinge. De andere herrieschopper is behoorlijk opgewonden en zet het op een achtervolgen. Ter hoogte van het kruispunt van de Hekkouterstraat met de Geraardsbergsestraat in Deftinge raken de twee heethoofden slaags. Een wagen wordt beschadigd.
De week voordien kwam het in een caf é te Idegem tot een heuse knokpartij. Een gescheiden man en vrouw krijgen het met elkaar aan de stok. Aangevuld met wat aanverwanten en opgefokt door de nodige drank komt het tot een fikse ruzie, die al gauw uitmondt in een heuse vechtpartij. Omstaanders trachtten de gemoederen te bedaren, maar het conflict gaat van kwaad naar erger. Zelfs het meubilair wordt in de strijd gegooid. Uiteindelijk worden de amokmakers aan de deur gezet.
Julien Borremans
X