Voor 7.000 euro aan werkmateriaal gestolen uit bestelwagen

In de nacht van 13 op 14 augustus werd 7000 euro aan werkmateriaal uit een bestelwagen gestolen. Dit gebeurde ter hoogte van de Stationsstraat 49 in Scheldewindeke. De daders zouden zich volgens passanten verplaatsen in een zilvergrijze Audi TT.

In de nacht van 13 op 14 augustus werd 7000 euro aan werkmateriaal uit een bestelwagen gestolen. Dit gebeurde ter hoogte van de Stationsstraat 49 in Scheldewindeke. De daders zouden zich volgens passanten verplaatsen in een zilvergrijze Audi TT. ‘De diefstal is gebeurd tussen 3 en 4u ‘s nachts. Ik geef een beloning in de vorm van €500 korting op ramen en deuren in Alu of PVC of op 1 van onze stalen binnendeuren op staalendeur.be. We zijn vooral op zoek naar de nummerplaat van de Audi tt die van richting Oosterzele kwam rond 3u ‘s nachts. En terugreed rond 4u ‘s nachts. We spreken vooral mensen met camera’s aan om even te checken vannacht op een zilvergrijze Audi tt. Alle tips zijn welkom.’ getuigt Bavo de Roose, eigenaar van de wagen.

X