Familiedrama in Moerbeke: kleinzoon vermoordt grootvader. Grootmoeder kan ontkomen.

Over de motieven tast de politie nog in het duister.


Moerbeke. Bij een familiedrama in Moerbeke, een deelgemeente van Geraardsbergen, bracht een kleinzoon zijn grootvader met messteken om. De Grootmoeder kon ontkomen.

In de Stoffelstraat te Moerbeke, een deelgemeente van Geraardsbergen, is momenteel een onderzoek van het parket aan de gang. In de vooravond voltrok zich een familiedrama. Een jongeman van twintig heeft er zijn grootvader met messteken om het leven gebracht. De grootmoeder kon tijdig de woning ontvluchten. Ze was niet zwaar gewond, maar ze verkeerde wel in shock. Ze werd door de buren in veiligheid gebracht. Nadien werd ze voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. De politie kon de dader in de boeien slaan. Over zijn motief tast de politie nog in het duister.

Julien Borremans

X