Openbare houtverkoop stad Zottegem

Op zaterdag 7 september houdt de groendienst van stad Zottegem om 9.30 uur een openbare houtverkoop aan de stadsloods in de Ballingsweg.

Het hout is hoofdzakelijk afkomstig van de snoeiwerken van deze winter en van het opruimen van de stormschade na de
storm van 10 maart 2019. In totaal worden een tiental loten verkocht per opbod. Betalen kan ter plaatse met bancontact. Cash wordt niet aanvaard. De kopers kunnen het hout onmiddellijk na de aankoop meenemen of ze kunnen het ophalen in de loods op 9 of 10 september van 8.15 uur tot 16.00 uur. Bij het verzagen van het hout moet worden gewerkt met milieuvriendelijke 2-takt brandstof en biologisch afbreekbare kettingolie. Vragen over de verkoop? Contacteer de groendienst via groendienst@zottegem.be of 09 364 65 15

X