Werken Hoogstraat gestart

Vandaag zijn de werken gestart in de Hoogstraat. De slecht liggende klinkers op het einde van de centrumstraat worden vervangen.

De herstellingswerken worden uitgevoerd  door arbeiders van de eigen stadsdiensten. Als het weer geen spelbreker wordt, zouden de werken twee weken duren maar om de ondergrond ditmaal wel voldoende stevig te laten worden — naar verluidt zou de huidige situatie daaraan te wijten zijn — mag er  ook nog daarna gedurende drie weken niet  over gereden worden. In principe zou de Hoogstraat weer helemaal voor het verkeer opengesteld worden vanaf eind september, vóór de herfstactiviteiten in het winkelcentrum dus (Dag van de Klant op 5 oktober, Opendeurweekend op 12 en 13 oktober). Tijdens de werken blijven de ‘voetpaden’ (lees: aan weerszijden de strook tussen de goot en de huisgevels) onaangeroerd zodat  winkels en woningen te voet bereikbaar  zullen blijven.

X