mosselfestijn Hemelveerdegem

Mosselfestijn Feestcomit é Hemelveerdegem.

Weerom succesvol jaarlijks mosselfestijn op het pittoreske St.Jansplein.

mosselfestijn FCH zicht op de keuken

Naar jaarlijkse gewoonte richtte het Feestcomit é Hemelveerdegem zondag laatstleden zijn mosselfestijn in. Ruim 500 mensen kwamen de heerlijke Zeeuwse mosselen degusteren. Zij die geen mosselen lustten hadden de keuze uit beenhesp of balletjes in tomatensaus. Alles werd met een knapperig frietje en een mooie glimlach geserveerd.

Pittoresk

Dat er jaarlijks zoveel deelnemers zijn heeft misschien ook wel te maken met de locatie van het gebeuren. Daar waar men over het algemeen een eetfestijn laat doorgaan in een feestzaal of refter van een school gaat dit mosselfestijn reeds jaar en dag door op het pittoreske dorpsplein van Hemelveerdgem. In de schaduw van het prachtige Sint Jan de Doper kerkje en de majestueuze solitaire eik ervoor. De dubbele beukenrij, waartussen de tenten geplaatst zijn, maakt het plaatje volledig.

After Work Party

Vrijdagavond voorafgaand aan het Mosselfestijn werd er voor de eerste maal een After Work Party ingericht. Van 17u tot 2u kon men de werkstress van zich afzetten door een gezellige babbel en/of een dansje. De party kwam wel wat traag op gang doch naarmate het volk toestroomde wist de DJ er vlug de nodige ambiance in te krijgen. Het werd een gezellig feest en de vele aanwezigen zullen er zeker geen spijt van gehad hebben dat ze naar Sesjans waren afgezakt.

Geslaagd weekend

Het begin dit jaar aangetreden nieuw bestuur kan in ieder geval terugblikken op een zeer geslaagd weekend. Het prachtige weer, de mooie locatie, de ambiance op vrijdag, het lekkere eten op zondag en de gedreven medewerkers droegen stuk voor stuk bij tot dit welslagen.

Sfeerbeelden After Work Party

 

Sfeerbeelden Mosselfestijn

    Winnaar tombola Mosselfestijn FCH