Aan de mooie mevrouw met de groene blouse op Bombelbas.

Ze zeggen wel eens dat de ogen de spiegel van de ziel zijn. Wel, in de jouwe zou ik graag mijn haar eens kammen, mooie mevrouw met de groene blouse op Bombelbas. Of mijn baard. Mijn hoofdhaar heeft me reeds lang verlaten voor een tweede leven op de Bahama’s. En zo zie je maar dat loontje steeds om zijn boontje komt. Of was het omgekeerd.

Ik weet dat ik, in een vlaag van enthousiasme, op het podium gezegd heb dat mijn Tinder op 25 meter stond ingesteld en het iedereen vrij stond mij naar hartenlust te swipen. Een grapje en schaamteloze leugen die me nu duur te staan komt. Ik heb namelijk geen Tinder-account. Ik ben trouwens ook geen hartchirurg. Ik ben nog lang niet gestorven van een leugentje min of meer. Iets met ego en beperkt charisma heb ik me laten vertellen door mijn psycholoog. Weet hij veel.

Ik ben er echter van overtuigd dat u zich de ellebogen uit uw groene blouse geswiped heeft, waarvoor mijn excuses. Het spijt me dat mijn onbesuisde egotripperij je lievelingstrui naar de eeuwige mohairvelden geholpen heeft. Hij paste perfect bij de kleur van je ogen. A match made in heaven, gevonden in de solden bij H&M.

Voor wat het waard is: ik heb hier nog een groene trui op overschot, amper gedragen (zie foto). Zoals reeds gezegd: het heeft geen nut ook je andere blouses naar de verdoemenis te swipen, ik heb geen Tinder. Als ik een betalende, kortstondige “date” of onbeduidende liggende wip wil vraag ik het wel aan mijn Poolse buurvrouw. € 18, 50 m ét gratis Jägermeister.

Wat die groene trui van mij op overschot betreft. Het is een large, maar al een paar keer gewassen door de moeder en dat scheelt al snel een maat. Mijn gegevens zijn bekend bij de mensen van Bombelbas. Als je ze dan toch contacteert, wens ze een dikke proficiat. Het was een fijn weekend. En vergeet de mensen van de backstage en bijhorende bar niet.

Tot binnenkort

Eric

Wil je meer lezen over een fijn weekend Bombelbas, klik dan hier