Vrijdagavond om 20: Geprikkeld KVV Windeke klaar voor de komst van Borsbeke

Zijn de spelers van KVV Windeke bekomen van de 2 — 0 nederlaag tegen Nokere — Kruishoutem? Het antwoord krijgen we vrijdagavond 20 september (aftrap om 20 u) als de Windo’s DT Borsbeke over de vloer krijgen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Het KVV — bestuur, de trainersstaf en de fans rekenen erop dat het team zich extra kan opgeladen voor de wedstrijd tegen DT Borsbeke, dat vorige zondag zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen won met 2 — 1 tegen Gavere — Asper. KVV Windeke gaat op zoek naar de tweede driepunter van dit seizoen op eigen veld. Geen makkelijke opdracht, als je weet dat veel ploegen aan mekaar gewaagd zijn. Iedereen kan van iedereen winnen. Geen enkele ploeg in reeks B heeft nog het maximum van de punten. Met 4 punten op negen is er nog geen man overboord, en gaat men het feit dat men op de derde speeldag — op verplaatsing – niet kon winnen niet gaan dramatiseren. Een evaluatie kan men maar maken na een tiental wedstrijden, nu is dat nog te vroeg. De voorbije wedstrijd ziet men bij KVV Windeke als een goede leerschool. De Windo’s speelden tegen Meerbeke en Poesele vrij goede wedstrijden, dat moet vertrouwen geven voor speeldag 4. Toegegeven, Borsbeke is niet meteen een hapklare brok. Het is aan de Windo’s om te tonen dat ze een stevige thuisreputatie hebben. Thuis kan KVV net dat tikkeltje meer. Met zijn allen scherp blijven tot het laatste fluitsignaal. Momenten van concentratieverlies, onoplettendheid worden in deze reeks onverbiddelijk afgestraft. In 2 de B kom je veel stugge ploegen tegen en soms is het gewoon heel moeilijk om er voetballend door te geraken. Maar dat moet lukken. Bij KVV Windeke is een stevige basis aanwezig om de komende maanden op verder te bouwen. KVV heeft een heel goede trainersstaf én een goede groep. Trainer Niels Vlaeminck blijft kneden aan het ideale elftal. Er is vrijdagavond vooral veel honger bij KVV om de drie punten thuis te houden. En liefst met een clean sheet. Het moet er knal op zijn. KVV Windeke moet alleen geloven in zijn eigen kansen. Het terrein van KVV Windeke is vrijdagavond 20 september (aftrap 20 u!) the place to be. Gaan kijken is de boodschap.             Reporter 17
X