Autovrije Zondag in Zottegem: speciale verkeersmaatregelen

In een ander NUUS-bericht ( zie link) hebben we voor u alle activiteiten op een rijtje gezet die komende zondag 22 september op het programma staan ter gelegenheid van de Autovrije Zondag die dan van 12 tot 18 uur in het Zottegemse stadscentrum gehouden wordt. Hierna volgt een overzicht van de uitgebreide verkeersmaatregelen die naar aanleiding daarvan genomen worden:

– Parkeerverbod van 10 tot 18 uur:

L. Roelsstraat, Van Aelbrouckstraat, Musselystraat, L. De Metsstraat, Kapellestraat, Hospitaalstraat, Koerken, Hospitaalsteeg, Stationsplein, Stationsstraat, Nieuwstraat, Kazernstraat, Kleine Nieuwstraat, Sint-Annastraat, G. Schockaertstraat, F. De Beckstraat, Montmartre, Zuidstraat, F. De Meyerstraat, Molenstraat, Trapstraat, Meerlaan (gedeelte tussen Molenstraat en Hoogstraat), Hoogstraat, Zavel, Markt, F. Bogaertstraat, A. Scheirisstraat, Heldenlaan, Vestenstraat, De Pauwstraat, Nijverheidsstraat, Grensstraat, Kwadestraat, Noordstraat, Dolage, Kasteelstraat, Neerhofstraat, Graaf van Egmontstraat, Meersstraat (tussen Graaf van Egmontstraat en Weidestraat), Molenkouter (tussen Weidestraat/Wolvenstraat en Kasteelstraat), Leirensweg, Kasteelpad, parking Meersstraat, parking Nijverheidsstraat, parking Vestenstraat, parking Sanitary en parking Molenstraat.

– Parkeerverbod van 10 tot 15 uur:

Lyceumstraat en Welzijnstraat (gedeelte tussen H. Hartplein en Lyceumstraat).

– Parkeerverbod van 0 tot 24 uur:

Broeder Mareslaan (gedeelte tussen Godveerdegemstraat en Ooststraat, langs weerskanten).

– In geen van beide richtingen verkeer toegelaten van 12 tot 18 uur:

L. Roelsstraat, Zuidstraat, F. De Meyerstraat, Molenstraat, Hoogstraat, Molenkouter (tussen Weidestraat/Wolvenstraat en Kasteelstraat), Meersstraat (tussen Graaf van Egmontstraat en Weidestraat), Leirensweg, Kasteelpad, Heldenlaan, Noordstraat, L. De Metsstraat, Van Aelbrouckstraat, Musselystraat, Kapellestraat, Hospitaalstraat, Koerken, Hospitaalsteeg, Stationsplein, Stationsstraat, Nieuwstraat, Kazernstraat, Kleine Nieuwstraat, Sint-Annastraat, G. Schockaertstraat, F. De Beckstraat, Montmartre, Trapstraat, Zavel, Markt, F. Bogaertstraat, A. Scheirisstraat, Vestenstraat, De Pauwstraat, Nijverheidsstraat, Grensstraat, Kwadestraat, Dolage, Kasteelstraat, Neerhofstraat en Graaf van Egmontstraat.

– Alleen plaatselijk verkeer toegelaten van 12 tot 18 uur:

Godveerdegemstraat (gedeelte tussen Broeder Mareslaan en Groenstraat/spoorwegbrug), De Colfmaeckerstraat en D. Van Den Bosschestraat.

X