‘Padel’ spelen in TC Velina. Een nieuwe rage in Geraardsbergen?


Geraardsbergen. De nieuwe sportclub Padelclub Geraardsbergen baat op de terreinen van TC Velina twee nieuwe padelterreinen uit. De terreinen worden aanstaande zaterdag, op 28/9 om 14u30, officieel geopend, met gratis initiatiesessies voor wie padel eens wil uitproberen, een demonstratiewedstrijdje en tal van acts.  

 De terreinen werden iets meer dan een maand geleden aangelegd, en kenden vrij snel een mooie bezetting: we hebben op één maand tijd al een 70-tal spelers. Elke week komen er nieuwe spelers bij, en ze komen uit alle soorten sporten: niet alleen racketsporten, maar ook (mini)voetballers, volleyballers, kaatsers, … zijn goed in padel. Padelclub Geraardsbergen organiseert bijna elke zaterdagochtend initiatiesessies. Zaterdag 28/9 worden de terreinen officieel geopend en kan iedereen die de sport eens wil uitproberen een korte initiatie volgen.

 Op zaterdag 28/9 opent Nathan Samson, de nieuwe uitbater van Bar Velina, ook officieel zijn bar met enkele leuke acts. Met de opening van Padelclub Geraardsbergen, de opening van het nieuwe winterseizoen tennis en de opening van het vernieuwde squashterrein het ideale moment voor een openingsreceptie.

Meer info over Padelclub Geraardsbergen vindt u op https://www.facebook.com/PadelclubGeraardsbergen en op www.tcvelina.be/padel

X