Markant Oosterzele presenteert jaarprogramma om ‘u’ tegen te zeggen

Markant Oosterzele heeft op haar eerste activiteit het programma voor het werkjaar 2019 — 2020 gepresenteerd. Het bestuur, met co-voorzitters Christiana Bergmans en Micheline tiberghien, Nicole Declerck, Marleen Vermeire, Karine Berckmoes, heeft opnieuw een prachtig en zeer uitgebreid programma samengesteld. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Markant Oosterzele biedt een uitgebreide waaier aan socioculturele activiteiten die passen binnen jouw levensstijl en interessewereld. Van culturele uitstappen, inspirerende lezingen, leerrijke bezoeken, proeverijen tot cabaretvoorstelling. Bij Markant Oosterzele ben je aan het goede adres. Samen met andere vrouwen fantastische ervaringen delen. Markant Oosterzele zit ook in het nieuwe werkjaar boordevol plannen. Nieuwe leden zijn ten allen tijde welkom. Markant nodigt je uit om met haar te delen wat u lief is, cultuur en ontspanning. Alweer een programma om ‘u’ tegen te zeggen en alweer een programma om in te bijten.
Programma 2019 — 2020
We zetten het programma 2019 — 2020 graag eens op een rijtje. Workshop met Tine De Meester: Fou de Foulard, hoe sjaals knopen & stylingtips (1 oktober, GC De Kluize), Lezing Rudi Vranckx : ‘Mijn kleine oorlog’ (21 oktober, GC De Kluize), Lezing Dr. Inge Van Slembrouck: ‘Jong dementie’ (6 november, GC De Kluize), ‘Het is een ander jaar’ (over borstkanker) door Marjan Meganck en C éline Broeckaert (4 december, GC De Kluize), Nieuwjaarsdiner ‘Dinner & Dance (26 januari, Salons Agathea Landskouter), Bedrijfsbezoek AZ Maria Middelares (17 februari), Cabaretvoorstelling ‘Hartenvrouw’ met Ireen Beke (5 maart, GC De Kluize), Atelier Aster Caemaert: bezoek, rondleiding, demonstratie handgedraaid keramiek (1 april, Scheldewindeke), Zomerse gerechtjes met Claudine Struyvelt (29 april, GC De Ganck, Moortsele), Daguitstap Het Zwin Zeebrugge (7 juni).
Lid worden?
Zin om lid te worden? Bij Markant Oosterzele ben je als dame echter nooit te jong of te oud. De leeftijd schommelt tussen de 30 en 75 jaar. Info: Christina Bergmans, 0474 / 27 99 49, christina@scheldewindeke.be, Micheline tiberghien, 0475 / 48 89 58, micheline.ti@hotmail.com.           Reporter 17
X