_wals04_ stelt tentoon en trekt de aandacht met grote spiegelstructuur

Een grote spiegelstructuur in de tuin van de pastorie in Ressegem wordt de grote trekpleister van de vierde editie van tentoonstelling _wals04_.

Het kunstenplatform _wals04_ heeft voor deze bijzondere tentoonstelling drie kunstenaars uitgenodigd.

“Het werk van Mohammed Alani is speels, aantrekkelijk en stemt tot nadenken. Een surrealistische gelaagdheid kenmerkt zijn gehele oeuvre. Een universum dat zich vertaalt in een onderzoek van zijn Iraakse achtergrond met westerse invloeden.

Rik Moens toont zijn grote spiegelstructuur in de tuin van de pastorie. Het is alsof de tijd zichtbaar wordt gemaakt in de wolkenmassa’s die weerspiegeld worden in grote spiegels.
Het was een huzarenstuk om deze fascinerende sculptuur naar Ressegem te krijgen. Daarnaast krijgen we in de pastorie ook nog een première van zijn laatste installatie.

Tot slot presenteren we het werk van Servi van Grinsven die wars van alle tendensen aan een eigenzinnig oeuvre werkt. Sober in kleur en compositie formuleert hij zijn kijk op de realiteit”, zegt Yves Vanpevenaege.

_wals04_ , de tentoonstelling met Mohammed Alani, Rik Moens en Servi Van Grinsven loopt van 28/09/2019 tot 21/10/2019, telkens zaterdag en zondag van 14:00 tot 18:00.

Oude Pastorie Ressegem
Sint-Mauritsplein 9
9550 Herzele

 

X