Davidsfonds-Oosterzele traditioneel met “Vers Geperst” op 12 oktober in de bib

Op zaterdag 12 oktober 2019 start het culturele seizoen van Davidsfonds-Oosterzele traditioneel met “Vers Geperst”. Tussen 09.00 en 12.00 uur nodigen we u graag uit in de bib   van Oosterzele / Scheldewindeke.   Daar kan u kennismaken met het nieuwe pakket van boeken en cd’s. Zo kan u rustig en gemakkelijk een keuze maken. Voor wie op 12 oktober zijn keuzeformulier inlevert en zijn lidmaatschap hernieuwt, hebben wij alvast een kleine attentie in petto.   Alle info over die lidmaatschapsformule vindt u in onze “Cultuurgids 2019-2020” of bij ons tijdens “Vers Geperst”. Daar ontvangt u ook een overzicht van al onze geplande activiteiten tijdens het nieuwe culturele seizoen. De toegang is gratis. Het Davidsfonds is een omvangrijk Vlaams cultuurnetwerk en focust op taal, geschiedenis en kunst. Bij ons in Scheldewindeke bent u welkom om te genieten van o.a. ‘Toast Literair’, ‘De Nacht van de Geschiedenis’ en vele andere culturele evenementen, lezingen en uitstappen.
U kunt ook vrijblijvend kennis maken met de talrijke cursussen en cultuurreizen die het Davidsfonds aanbiedt.