Dames Voorwaarts Gijzel Oosterzele voeren het klassement aan na indrukwekkende competitiestart

Dames VGO voert na een zes op zes het klassement aan in 3 de provinciale B na een ronduit indrukwekkende competitiestart. De kersverse damesploeg zet met de 0 — 5 tegen Ninove B en de 17 — 1 winst tegen Gavere — Asper de ambities meteen extra kracht bij. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle)

Het is uiteraard al leuk om al aan de leiding te staan, al is het natuurlijk nog te vroeg om al bepaalde conclusies te trekken. Alhoewel, de VGO dames maakten al indruk in wedstrijden in de Hofman Cup. Die twee zeges op rij in de competitie (vrouwen, 3 de provinciale B) heeft uiteraard een positieve invloed op de sfeer in de groep. Er is uiteraard ervaring in de kern, veel dames hebben bij hun vorige clubs al het één en ander meegemaakt op dit niveau en zelfs in hogere reeksen. Op zondag 13 oktober (aftrap 10 u) trekken de VGO dames naar VC Nazareth — Eke en op zondag 20 oktober om 11 u staat het derby VGO — SK Merelbeke op de affiche. Wie de dames voor eigen publiek eens aan het werk wil zien is met deze van harte uitgenodigd. Op papier twee haalbare kaarten, maar toch zullen de kwieke VGO — dames op hun hoede zijn. De damesploeg van Voorwaarts Gijzel Oosterzele is zinnens hun eigen spel op te dringen tegen Nazareth — Eke en SK Merelbeke. Het draait momenteel alleszins goed. Na de uitstekende voorbereiding werd nog meer progressie geboekt. Na twee speeldagen, 22 goals, 1 tegendoelpunt. De VGO dames zijn erg effici ënt in de afwerking. De dames hopen later in het seizoen deze lijn te kunnen doortrekken tegen Olsene, Latem, FC Kluisbergen, Drongen en FC Merelbeke B die eveneens een droomstart namen en bij het kranske favorieten behoren voor promotie. En met Marijke De Rouck, die tonnen ervaring heeft in het damesvoetbal, heeft Voorwaarts Gijzel Oosterzele een trainster binnengehaald die weet hoe en wat. En dat ook nog eens kan overbrengen op de speelsters. De cijfertjes ogen momenteel bijzonder mooi, maar toegegeven het seizoen is nog lang. Maar de VGO dames willen een zes op zes tegen VC Nazareth en SK Merelbeke.       Reporter 17
X