Voorwaarts Gijzel Oosterzele

Voorwaarts Gijzel Oosterzele gaat tegen FCJ Schoonaarde op jacht naar 4 de zege

Voorwaarts Gijzel Oosterzele

Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil zondagnamiddag (aftrap 15 u) zijn vierde seizoenzege boeken. Na de verdiende 3 — 5 zege in Buggenhout wil VGO tegen FCJ Schoonaarde deze trend verder zetten. Met de huidige stand, 6 de met 11 punten is inderdaad VGO favoriet. Toch opletten voor FCJ Schoonaarde, 10 de met 7 punten. De opdracht is simpel: alleen de drie punten tellen. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

Het blijkt, in tweede provinciale C — een heel sterkste reeks — is elke wedstrijd zeker niet gemakkelijk. Belangrijk is dat VGO op speeldag 7 de lijn van vorige week doortrekt door een goede organisatie neer te zetten en op de juiste momenten uit te breken. Er wordt bij VGO hard gewerkt als ploeg en ja, VGO heeft al bewezen dat het kan meedraaien dit seizoen. Een zesde plaats in de rangschikking, op drie punten van leider Grembergen, niet slecht toch! E énmaal dit seizoen, tegen Doorslaar werd VGO eventjes abrupt van zijn wolk geduwd. Met momenteel drie zeges, twee maal gelijk, kan Voorwaarts Gijzel Oosterzele zich blijven mengen in de top van het klassement. De match van zondag tegen FCJ Schoonaarde kan bepalend zijn of VGO   een top vijf plaats mag ambi ëren. Het VGO — team bulkt van het vertrouwen en de sfeer is top, deels te danken aan het afgelegd parcours én daarboven het mooi resultaat op vorige speeldag in Buggenhout. Heel belangrijk is dat je thuis een sterke reputatie opbouwt, waarbij een gevoel gecre ëerd wordt dat geen enkele ploeg iets kan komen rapen in Oosterzele. Een winnaarsmentaliteit opbouwen. Als VGO zondag kan winnen van FCJ Schoonaarde doet het een schitterende zaak. Supporters teken present. Voorwaarts Gijzel Oosterzele: laten we er met zijn allen achter staan.     Reporter 17