Bekijk filmtopper ‘Frantz’ in GC De Kuize Scheldewindeke

Dankzij Seniorenraad Oosterzele krijg je op maandag 4 november om 14 u een unieke kans om in de theaterzaal GC De Kluize in Scheldewindeke te komen kijken naar de filmtopper ‘Frantz” (Reporter 17

Frantz’ is een FransDuitse dramafilm uit   2016 geregisseerd door François Ozon. Adrien Livoire is een Franse soldaat die tegen het einde van de Eerste Wereldoorlog een Duitse soldaat, Frantz Hoffmeister, in de loopgraven doodschiet. Hij heeft erge wroeging en gaat in Duitsland op zoek naar de familie van Frantz. Daar komt hij in contact met Anna de verloofde van de gesneuvelde Frantz. Het is een prachtig en elegant verhaal over liefde, verlies, schuld en vergiffenis. François Ozon verrast met een klassiek romantisch drama over de gecompliceerde vriendschap tussen een jonge Fransman en de verloofde van een Duitse soldaat, gesneuveld in de Eerste Wereldoorlog. Deelnemen kost 5 euro (film, koffie en gebakje inbegrepen). Tickets zijn te verkrijgen in GC De Kluize, de bibliotheek en bij de seniorenverenigingen Neos en Okra.                   Reporter 17