Inzamelactie groot succes! Koen Wauters en Jonas van Geel op komst naar Zottegem?

De inzamelactie voor oud klein elektro aan de Sanitary in het kader van de Recupel-gemeentestrijd van het VTM-programma Make Belgium Great Again ten voordele van de Rode Neuzen-actie – lees meer via deze link – was een zeer groot succes.

De container die aan de Sanitaru werd geplaatst raakte tot de nok vol gevuld en dat betekent dat Zottegem een goeie kans maakt om tot winnaar uitgekozen te worden van de wedstrijd. We kunnen binnenkort dus misschien genieten van een concert van Koen Wauters en Jonas van Geel in het containerpark van Zottegem!

“Dank #Zottegem voor de massale recyclage (en de steun aan de Rode Neuzen-actie)!”, laat  burgemeester Jenne De Potter (CD&V) weten in een reactie. “Inzamelen kan morgen nog op het containerpark. #MakeBelgiumGreatAgain.  #duimen.”

X