Stad Geraardsbergen op zoek naar sportkampioenen en -laureaten.


Geraardsbergen. Op vrijdag 13 december 2019 organiseert de sportdienst in samenwerking met de sportraad de verkiezing van de Geraardsbergse sportlaureaten. Tijdens dit Gala – in het Arjaantheater aan de Zonnebloemstraat – wordt uit de categorie ën jeugdsport (individueel en per ploeg) en competitiesport (individueel en per ploeg), een winnaar gekozen. Ook de sportkampioenen worden gehuldigd tijdens de show. Er zijn verschillende demo’s van spectaculaire sporten en Les Prince des Bois zorgen voor de muziek. Het sportgala begint om 20 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

 Oproep voor sportkampioenen en -laureaten

Voor de laureaten   worden trofee ën uitgereikt in 6 categorie ën:

  • Competitiesport individueel + 18 jaar
  • Competitiesport ploeg + 18 jaar
  • Competitiesport jeugd individueel
  • Competitiesport jeugd ploeg
  • Sportverdienstelijke
  • Club / organisator

Het reglement en de voorwaarden waaraan de kandidaten moeten voldoen is terug te vinden   op www.geraardsbergen.be of kan opgevraagd worden bij de sportdienst sportdienst@geraardsbergen.be , tel. 054/43.51.44. Tijdens dit Sportgala worden eveneens de kampioenen van het afgelopen seizoen in de bloemetjes gezet. Wie komt in aanmerking voor de kampioenenhuldiging?:

  • Elke inwoner van Geraardsbergen die als individuele sportbeoefenaar ten minste een provinciale titel heeft behaald, ook wanneer hij/zij aangesloten is bij een club van buiten de stad.
  • Leden die actief zijn bij een sportclub van Geraardsbergen en ten minste provinciaal kampioen zijn in een individuele sporttak.
  • Een ploeg, behorende tot een sportclub, gevestigd in Geraardsbergen en kampioen is van hun reeks.

Indien u in uw vereniging, familie of kennissenkring iemand kent waarvan u denkt dat hij/zij in aanmerking komt voor één van deze huldigingen dan kan u nog tot 15 november 2019 de kandidatuur indienen bij de sportdienst: F élicien Cauwelstraat 39, 9500 Geraardsbergen (Sportcentrum De Veldmuis) of sportdienst@geraardsbergen.be