Zaterdag 9 november: veldrit in Zottegem!

Zaterdag 9 november vindt er ter hoogte van de Bevegemse Vijvers een veldrit plaats voor vrije tijd wielerliefhebbers in samenwerking met LRC :Landelijke Recreatieve Crossers.

Iedereen kan deelnemen aan de wedstrijden met een dagvergunning. Er zijn verschillen de jongerenreeksen: tot en met 8 jaar, 9-10-11 jaar, 12-13-14 jaar, 15-16-17 jaar. Verder zijn er reeksen voor verschillende leeftijden. Zowel mountainbikes als crossfietsen zijn toegelaten op een gesloten circuit dat zich uitstrekt van het Hemelrijk tot de festivalweide. Tevens is een reeks voorbehouden voor Zottegemnaren of leden van Zottegemse clubs zowel dames als heren.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X