Vandalen blijven centrum Zottegem viseren

Gisterenavond werd nog maar eens een wagen bekrast in het centrum van Zottegem. Hij stond geparkeerd in de Arthur Scheirisstraat.

Het is al de zoveelste wagen die bekrast wordt in het centrum van Zottegem. Dat het een wagen betreft die in de Arthur Scheirisstraat geparkeerd stond is ook lang niet voor het eerst. Lees onder meer deze link en ook deze link. Bewoners van de Arthur Scheirisstraat riepen nu bijna een maand geleden op tot het plaatsen van camera’s (lees meer via deze link). Ze werden hierop uitgenodigd door burgemeester Jenne De Potter (CD&V) voor overleg, maar het is vooralsnog onduidelijk wat dat heeft opgeleverd. Wel zou het stadsbestuur overlegmomenten hebben gepland met de politie in functie van enkele maatregelen, maar daarover is nog niet gecommuniceerd. De Potter liet wel al weten aandacht te hebben voor de problemen, maar wijst tegelijk op dat camera’s niet alles zullen oplossen. Gemeenteraadslid Louie Van Rijsselberge (SP.A) pleit voor een pakket aan maatregelen, in plaats van een focus op enkele camera’s. Lees hierover meer via deze link. Deze week kaartte gemeenteraadslid Heidi Schuddinck (Groen) de (verkeers-)onveilige en rommelige toestand aan van het stadscentrum (link).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X