Sinterklaas komt naar Landskouter

‘Steun vzw Lucia’

Zaterdag 30 november wordt een leuke dag voor de kinderen. De Sint komt alweer naar Landskouter. De legendarische keizer carnaval van Oosterzele en de al even beroemde champetter van de Landskouterse Ploegfeesten, Daniël De Bruycker, zal de Sint in goede banen leiden. De Sint maakt eerst een ritje door het enig mooie Landskouter. Kom dat zien. Vanaf 14 u 30 tot 18 uur zal de Sint tronen in het GC IJzeren Hekken in Landskouter, waar hij al zijn lievelingen, van waar ook, welkom heet. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Uiteraard zijn er voor de brave kindjes cadeautjes. Alle ouders, grootouders, familie, vrienden en kennissen zijn welkom samen met hun schatjes. Er worden wafels en chocomelk geserveerd.  Het spreekt voor zich dat er ook aan de volwassenen wordt gedacht om de sfeer wat op te warmen. Alle drankjes zijn tegen zeer democratische prijzen te verkrijgen. De Sint zal de opbrengst schenken aan het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst integraal naar de VZW LUCIA. Deze organisatie helpt kinderen tot 12 jaar die in armoede leven. Ook bij ons zijn er kindjes die armoede kennen en dankzij de steun van professionele hulpverleners kunnen zij genieten van een tijdelijke financiële ondersteuning. Van de eerste tot laatste euro komt bij deze kinderen terecht!

Ouders die nog een tip hebben over hun kinderen kunnen deze ook meedelen via de mail of telefonisch aan de ‘champetter Daniël De Bruycker. Om alles vlot te laten verlopen vraagt de Sint vooraf in te schrijven met vermelding van het aantal kindjes. Dit kan telefonisch bij de champetter op het nummer 09- 362 56 10 of via wim@de-vis.be. De Sint vergeet ook de 80-plussers niet dit jaar. Op zondag 1 december zal hij alle 80-plussers een huisbezoekje brengen en met een kleine attentie!

Welkom op zaterdag 30 november 2019 in het GC IJzeren Hekken in Landskouter voor een gezellig Sinterklaasfeestje. Omdat in het leven niet alles glitter en glamour is, zet men zich in Landskouter nog maar eens in voor het goede doel. Een mooi initiatief. Hartverwarmend.    Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X