Druk bijgewoonde seniorennamiddag in Brakel-Parike.

Traditiegetrouw ging de seniorennamiddag van de seniorenraad midden november  door in Feestcomplex Europa in Parike. Dit naar aanleiding van de seniorenweek.
Voorzitter Marnix De Groote verwelkomde iedereen en vervolgens nam schepen voor seniorenbeleid Marleen Gyselinck het woord.
Het dagelijks bestuur bestaat uit: voorzitter Marnix De Groote, ondervoorzitters Eric Van Steenberge en Arno De Taeye, penningmeester Marleen Haegeman, secretaris Jacques Lenvain. Verder zijn er de bestuursleden Christine Hoeckman, Anny Labeau, Guy Van Den Borre, Marleen Aubeeck en Robert Godijn. Daarnaast zijn er nog talrijke vrijwilligers. Het uittredend bestuur ( vorige legislatuur) werd eveneens bedankt voor zijn bewezen diensten.

Voor deze seniorenweek werden alle Brakelse rusthuizen aangedaan. Johan Linthout, Christelle Chevalier en Johan De Bruyne zorgden voor muziek en zang.

De seniorenraad organiseert heel wat: denken we maar aan wandel- en fietstochten, gym- omnisport, petanque, zwemmen, toneelvoorstellingen enz…… Ouder worden wordt zo een plezier! DJ Danny zorgde deze namiddag voor de aangepaste muziek.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X