De Koninklijk Toneelgezelschap” De sally ‘s”speelt Boeing-boeing in Gc Groenendal.

De Koninklijk Toneelgezelschap” De sally ‘s” speelt in december 2019 een van de meest gespeelde komedies ter wereld; Boeing Boeing van Marc Camoletti in een vertaling van Luc Lutz en geregisseerd door Rudy De Laeter.

Inhoud:
De flamboyante Bernard en rijke vrijgezel beleeft de tijd van zijn leven met drie verschillende stewardessen. Dit alles vindt plaats onder het waakzaam oog van zijn uiterst vermoeide huishoudster.
Een tot in de puntjes uitgewerkte uurregeling van de drie verschillende luchtvaartmaatschappijen zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit ontmoeten. De komst van een nieuwe veel snellere Boeing 787 DREAMLINER gooit het strakke schema van Bernard compleet overhoop. Als toemaatje krijgt Bernard ook nog zijn jeugdvriend Robert onverwacht op bezoek.Vanaf dan raast het verhaal verder in een hels tempo van hilarische verwikkelingen waarbij de waarheid dreigt aan het licht te komen. Hierdoor laat Bertrand zijn vriend Robert in netelige situaties belanden .
Hoe dit alles afloopt laten we nog even in het midden !
Maar één ding is zeker dit wordt lachen geblazen !!!!!

Data opvoeringen:
GC t’ Groenendal, Brandegems Ham 5 Merelbeke.
inkom 10€
vrijdag 6, zaterdag 7 december om 20u
zondag 8 december om 15u
donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 december om 20u

Deze acteurs spelen voor jullie:
Viviane De Vogelaere, Karin Poriau, Bonnie Haegens, Nele De Prez, Johan Galle, C édric Ryckaert, Sarah Vyncke , Kenneth Reynvoet en Niels Van De Steene onder een regie van Rudy De Laeter.

kaarten:
te reserveren op www.desallys.be, bij de spelers of gsm enkel de zaterdag en zondag tussen 18u en 19u. 0493 59 80 01 rekeningnummer voor betalingen BE64 8915 3416 3852