Rederijkerskamer van Geraardsbergen speelt Boeing Boeing


Geraardsbergen. De Koninklijke Rederijkerskamer Sint-Pieter Vreugd en Deugd speelt daarmee de wereldwijd bekendste komedie. Ze brengen Boeing Boeing 5 keer in het Arjaantheater, op 30 november en op 1, 4, 6 en 7 december. Het stuk werd geschreven door Marc Camoletti en wordt geregisseerd door Rudy De Laeter. Het toneelstuk staat zelfs in het Guinness Book of Records als het meest gespeelde toneelstuk over heel de wereld.

Een korte samenvatting. Bernard houdt er drie verloofdes op na, allemaal stewardessen. Janet van American Airlines, Jacqueline van Air France, en Friedl van Lufthansa. Zijn oude schoolvriend Robert blijft een weekje bij hem logeren en ziet Bernard aan het werk. Door onverwachte veranderingen in de dienstroutes van de stewardessen doen zich juist die week complicaties voor, waardoor het heel moeilijk wordt voor Bernard om zijn relaties in stand te houden…

Wie de afloop wil kennen, kan bij alle leden een kaart kopen of reserveren via 0473 85 30 61. Kaarten kosten 10 euro. De rederijkerskamer is ook op Facebook te vinden via www.facebook.com/RederijkerskamerGeraardsbergen.

Speeldata

Zaterdag 30 november 20u
Zondag 1 december om 15u
Woensdag 4 december om 20u30
Vrijdag 6 december om 20u30
Zaterdag 7 december om 20u