©Sophie Richez - K.F.C. Voorde-Appelterre vs K.V.V. Vlaamse Ardennen

K.V.V. Vlaamse Ardennen stopt zegereeks van K.F.C. Voorde-Appelterre

De thuisploeg K.F.C . Voorde-Appelterre speelde de eerste wedstrijdhelft zwak, K.V.V. Vlaamse Ardennen profiteerde ervan. Bono Cardon zette zo de 1-0 op het scorebord. Dit was tevens de eindstand van de eerste wedstrijdhelft. We zagen een heel andere thuisploeg uit de kleedkamers komen, ze gingen veel gretiger spelen . Sambou Sagna nam na de rust de plaats in van Jelle De Crick en met succes. Dankzij een knappe assist van Guillaume Clinckemaillie kon Sambou Sagna de gelijkmaker op het scorebord zetten. Kort na de gelijkmaker, mocht Clinckemaillie een penalty schieten, deze ging voorbij de doellijn. Keeper Yannick De Temmerman maakte geen schijn van kans. Zo kwam K.F.C. Voorde-Appelterre op voorsprong. 20 minuten voor het einde legde Jelle Delie van K.V.V. Vlaamse Ardennen de eindscore vast. De wedstrijd eindigde op een 2-2. K.V.V. Vlaamse Ardennen stopte de zegereeks van de periode kampioen K.F.C. Voorde-Appelterre.

Doelpunten:

12ste minuut Bono Cardon (K.V.V. Vlaamse Ardennen)
52ste minuut Sambou Sagna (K.F.C. Voorde-Appelterre)
59ste minuut Guillaume Clinckemaillie   (K.F.C. Voorde-Appelterre) Penalty
77ste minuut Jelle Delie (K.V.V. Vlaamse Ardennen)

Huidige stand 1ste provinciale na 24 november 2019:

1. K.F.C. Voorde-Appelterre 32 punten
  2. Eendracht Elenen-Grotenberge 25 punten
  3. K.F.C. Hoger op Kalken 25 punten
©Sophie Richez – Bono Cadron van K.V.V. Vlaamse Ardennen
©Sophie Richez – K.F.C. Voorde-Appelterre Jelle De Crick in duel met K.V.V. Vlaamse Ardennen Birger Dutoit
©Sophie Richez – K.F.C. Voorde-Appelterre Chukwunonso Onwuekelu – K.V.V. Vlaamse Ardennen Laurens Desmaele
©Sophie Richez – K.F.C. Voorde-Appelterre Koen Geerts – K.V.V. Vlaamse Ardennen Mathias Vanden Berghe
©Sophie Richez – K.F.C. Voorde-Appelterre Sambou Sagna – K.V.V. Vlaamse Ardennen Guillaume Langlet
©Sophie Richez – Guillaume Clinckemaillie K.F.C. Voorde-Appelterre kreeg felicitaties van ploegmaats voor zijn penalty