Tijdens de fotosessie van de affiches van 'Allemaal Flandrien' die binnenkort in het straatbeeld verschijnen.

Zottegemse musical op zoek naar sponsors én foto’s van de Markt van Zottegem

Productiehuis Pijkenzot, de Zottegemse vzw achter de succesvolle Egmont-musical, is op zoek   naar sponsors én naar foto’s van de Markt van Zottegem in de jaren ’70 en ’90. De foto’s zullen gebruikt worden tijdens de nieuwe musical ‘Allemaal Flandrien’

‘Allemaal Flandrien’ kan je gaan gaan bekijken in CC Zoetegem tijdens 3 weekends in het voorjaar van 2020: 21-22-23 februari, 28-29 februari en 1 maart en 6-7-8 maart 2020. Tickets en info via  www.pijkenzot.be. Hij vertelt het verhaal van “de wereld van afzien en uitblinken, de koers. Vlaamse wegen, Vlaamse kasseien, een Vlaams koersverhaal.”  Meer info via deze link.

Oproep foto’s Markt Zottegem

“We zijn op zoek naar mensen die nog foto’s hebben van de Markt van Zottegem in de jaren ’70 en ’90 zodat we die kunnen gebruiken tijdens de musical als achtergrond”, aldus Elke Moreels, Maarten Vansintjan en Lien Wattez van Productiehuis Pijkenzot. “Het verhaal speelt zich immers af in die beide periodes. Alle foto’s zijn welkom op ons mailadres info@pijkenzot.be.”

Oproep sponsors

“Daarnaast zijn we ook nog steeds op zoek naar sponsors. Het subsidiebudget van Stad Zottegem voor onze musical is in vergelijking met de vorige   over Egmont met de helft verminderd. Uiteraard zijn we zeer blij met die steun, maar dit wil wel zeggen dat we ook sterk afhangen van een goeie ticketverkoop én van sponsors. Binnenkort verschijnen onze affiches in het straatbeeld, dus het kan interessant zijn voor de sponsors om nu nog ons project te steunen zodat we hen kunnen vermelden op de affiches.”