Middenstandscongres in Brakel

Op dinsdag 3 december 2019 ging het jaarlijks congres van de Brakelse Middenstand door. Reeds voor de zesde maal werden de handelaars uitgenodigd op dit event. Dit jaar konden de Brakelse zelfstandigen genieten van een briefing betreffende Time Management. Time Management in de zin van je tijd zo optimaal mogelijk te gebruiken en niet in de zin om zoveel mogelijk te doen. Kwaliteit moet immers nog altijd primeren op kwantiteit!
Deze briefing werd gegeven door   Philip De Mol van het bureau Trajectum. In een praktische setting werden heel wat tools aangereikt om je beschikbare tijd als zelfstandige zo goed mogelijk te gebruiken.
Na de slottoespraak door de schepen van Lokale Economie, Peter Vanderstuyf, werd de gezellige avond afgesloten met een netwerkmoment , ondersteunt met een natje en een droogje.