A swingin’ X –mas in Ankerkerk Oosterzele

Werkgroep ‘Beleef(de)Anker’ steunt Samana

Kom op vrijdag 20 december om 20 u genieten van een hemels avondje in de Ankerkerk, Bavegemstraat 12 in Oosterzele. Het wordt een onvergetelijk Kerstconcert. De Werkgroep ‘Beleef (de) Anker’ toont een groot hart voor Samana Oosterzele.
De opbrengst gaat integraal naar de plaatselijke werking van Samana. Een mooi gebaar. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

‘Beleef (de) Anker’ blikt alvast met hoge verwachtingen uit naar ‘A Swingin’ X —mas. Je krijgt alleszins een unieke kans om de Oosterzeelse sopraan Ann De Winter, Stefaan Vandenbroucke en de Swing Time Society Bigband, onder de leiding van Ghislain Slingeneyer aan het werk te zien. Vrijdag 20 december dus, en het zou zonde zijn om dat te missen. Het concert ‘A Swingin’ X-mas’ moet de temperatuur in de stemmige en goed verwarmde Ankerkerk de hoogte injagen. Met hemels genoegen vinden ‘Beleef (de) Anker’ en Samana Oosterzele dat het de dringendste tijd is om je van harte uit te nodigen voor het kerstconcert. Heb je nog nooit zo’n concert bijgewoond? Dan kan je dat nu rechtzetten. Een perfecte uitstap voor een veelbelovend Kerstconcert. Kom kennis maken met de hemelse muziek van Ann De Winter en Stefaan Vandenbroucke, die geruggensteund worden door de Swing Time Society Bigband’. Must see.
‘Beleef (de) Anker en Samana Oosterzele zullen je graag verwelkomen met je partner, familie, vrienden, kennissen,…in de Ankerkerk Oosterzele. Iedereen is van harte welkom. Kaarten tegen 15 euro
kunnen besteld worden bij Samana Oosterzele, 09/362 99 00) of bij Ann De Winter, 0476 22 09 42. Een gouden raad, bestel vandaag nog uw tickets. ‘Beleef (de) Anker dankt de gemeente Oosterzele en de Koning Boudewijnstichting voor de steun aan het concert.     Reporter 17