KVV Windeke B klaar voor de komst van Voorwaarts Gijzel Oosterzele B

Zaterdag 4 januari, aftrap 19 u 30

Wie graag de derby KVV Windeke B — Voorwaarts Gijzel Oosterzele B wil meemaken moet op zaterdagavond 4 januari (aftrap 19 u 30) naar het terrein van KVV Windeke. ‘We zijn klaar voor de prestigeslag’, klinkt het in Scheldewindeke en Oosterzele. KVV B en VGO B focussen zich op de derby. Het wordt een niet te missen duel. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
Het wordt zo wie zo een duel op het scherp van de snee. Hoe leerzaam wordt KVV Windeke B — Voorwaarts Gijzel Oosterzele B? Het wordt uitkijken naar de eerste wedstrijd na de winterstop in vierde provinciale D. Men rekent op een pittig derby. Beide teams willen meebouwen aan een leuke pot voetbal. KVV Windeke B (14 de, 6 p.) wil een goed figuur slaan tegen Voorwaarts Gijzel Oosterzele B (4 de, 26 p.). Maar in een derby gelden altijd andere normen. In de heenmatch won VGO B met het kleinste verschil (1 — 0). Vierde provinciale is een rare reeks, iedereen kan van iedereen winnen. Er moet telkens tot het uiterste gegaan worden om een goed resultaat neer te zetten. Details beslissen dikwijls over winst en verlies. Zo’n derby ook tussen de B — teams leeft bij de spelers, het bestuur, de fans. Hopelijk zitten de A ploegen van KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele volgend seizoen in de zelfde reeks. Daar kijkt men verlangend naar uit. Maar ook het duel tussen de B — ploegen wordt een interessante partij. De burenstrijd, altijd een match met veel inzet. In de B — teams van KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele heerst ook – net als in A —ploegen — een toffe sfeer en een toffe groep spelers. Het eergevoel bij de beide teams is groot. Een spannende derby in het vooruitzicht en bovendien valt er in zo’n duel altijd wat speciaals te beleven. KVV B en VGO B gaan zaterdagavond 4 januari resoluut voor de drie punten. Wie wint de slag? Zeg maar de prestigeslag. Zoveel is zeker, beide teams gaan zich extra opladen voor de clash. Het terrein van KVV Windeke is zaterdagavond 4 januari vanaf 19 u 30 the place to be. KVV Windeke B en Voorwaarts Gijzel Oosterzele B rekenen elk op de zege én op hun supporters. Zaterdagavond tekenen de supporters van Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele en de neutrale voetballiefhebbers massaal present. Supporters zorg maar voor veel sfeer. Gaan kijken is de boodschap.     Reporter 17
X