Bakkerij Sint-Anna en restaurant Les Abris slaan handen in elkaar

De Zottegemse handelaars Bakkerij Sint-Anna en Restaurant Les Abris slaan de handen in elkaar voor een Japans getinte Driekoningenwedstrijd.

“Als kleine zelfstandigen is het de laatste jaren heel zwaar om op te boksen tegen de wereldwijde pakjeseconomie”, verklaart bakker Bart Schelstraete. “Je moet dan ook continu innoveren en nieuwe manieren bedenken om je te onderscheiden van de concurrentie. Bijvoorbeeld door samen te werken met een andere lokale, kleine zelfstandigen.”

“De samenwerking loopt als volgt: iedereen die tussen 03/01 en 20/01 een driekoningentaart aankoopt bij Bakkerij Sint-Anna, maakt kans op een luxe diner voor 2 personen bij Restaurant Les Abris t.w.v. €150,00. Het driekoningenfeest is in onze streek een begrip, een traditie en die moeten we met ons allen in ere houden. Bij dit feest horen uiteraard ook de traditionele driekoningentaarten die we dit jaar nog hebben verbeterd door het recept een tikkeltje aan te passen.”

“Onze frangipanecrème werd een tikkeltje gewijzigd waardoor het gebak nog smeuïger smaakt dan voorheen. De inspiratie hiervoor haalden we in Japan bij een echte bladerdeegspecialist. De driekoningentaarten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende smaken: Frangipane, Appel & Krieken. Wie de boon heeft, die is koning voor 1 dag.”

Meer info over Bakkerij Sint-Anna via deze link

Meer info over Restaurant Les Abris via deze link