Chiro Windeke serveert stoverij met friet

Proef het ‘specialleke’ in GC De Kluize

Op zondag 16 februari 2020 vanaf 11 u 30 tot 14 u organiseert Chiro Windeke traditiegetrouw zijn vermaard jaarlijks eetfestijn in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 3, in Scheldewindeke. Het eetfestijn van Chiro Windeke staat voor sfeervol en lekker eten voor een prikje. Proef het ‘specialleke’ van Chiro Windeke: ‘Friet met stoverij’. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
De vegetari ërs worden niet over het hoofd gezien. Zij kunnen genieten van een overheerlijk vegetarisch alternatief met frietjes. Wie er echt niet kan bij zijn, en toch Chiro Windeke wil steunen kan steunkaarten aankopen. Wie denkt dat je het ver moet zoeken om je lekker te laten verwennen, heeft het bij het verkeerde eind. Proef de heerlijke stoverij ‘op grootmoederswijze’ en geniet vooral van de typische Chiro – sfeer. Culinair plezier en welbehagen staan er voorop. De ontdekking van uw gehemelte. Het bruisend Chiro — team zal er alweer alles aan doen om je een gezellig eetfestijn te bezorgen. Je kan op zondag 16 februari 2020 in GC De Kluize terecht voor enkele zalige uren tafelplezier. Toon een groot hart en steun Chiro Windeke. De deuren zwaaien open voor iedereen. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Leiding Chiro Windeke zal je graag verwelkomen, je deelname aan het eetfestijn zal de moeite waard zijn. Heerlijk om in een ontspannen sfeer lekker te tafelen en te drinken. Je komt beslist naar GC De Kluize voor de gezelligheid. Eetfestijn Chiro Windeke, een absolute aanrader.
Deelnemen kost 15 euro, kinderen <12 jaar smullen tegen 10 euro. Steunkaart tegen 3 euro. Je kan bestellen door het juiste bedrag over te schrijven op BE27 0018 4764 3973 voor 12 februari 2020 én te mailen naar frietmetstoverij@chirowindeke.be met vermelding van de naam, het aantal volwassenen stoverij/vegetarisch en het aantal kinderen stoverij/ vegetarisch. Je kan ook bestellen via deze link:  https://forms.gle/6pHbw33wLn2YtqhF               Reporter 17