Nationale kopstukken aanwezig op nieuwjaarsreceptie van N-VA en Vlaams Belang

 


Geraardsbergen. N-VA en Vlaams Belang organiseren hun nieuwjaarsreceptie op 9 februari. Daarvoor nodigen ze elk een aantal nationale kopstukken uit. Voor de N-VA-nieuwjaarsreceptie komt Assita Kanko. Vlaams Belang Geraardsbergen ontvangt Dries Van Langenhove en Guy D’haeseleer.

N-VA nodigt Assita Kanko uit. ‘Assita Kanko is het schoolvoorbeeld van een nieuwe Vlaming. Ze is geboren in Burkina Fasso in 1980 en emigreerde in 2004 naar Belgi ë. Sinds 2019 zetelt ze in het Europees Parlement voor N-VA en verdedigt hier haar belangrijkste thema’s: Vrouwenrechten, ondernemen en veiligheid en dat voor alle lagen van de bevolking.’ N-VA Geraardsbergen verwelkomt jullie op 9 februari van 11 tot 14h in Villa Wilson, Guilleminlaan 24 te Geraardsbergen.

Voor Vlaams Belang zijn de parlementsleden Dries Van Langenhove en Guy D’haeseleer op zondag 9 februari te gast op de nieuwjaarsreceptie van Vlaams Belang Geraardsbergen. Dries Van Langehove en Guy D’haeseleer genieten ruime bekendheid en komen tussen 14 en 16 uur naar Die Crone op het Idegemplein in Idegem.
Julien Borremans