Politie neemt drie wagens in beslag en trekt een rijbewijs in tijdens een controle.


Geraardsbergen. Tijdens een ANPR-contole (Automatische Nummerplaatherkenning) langs de N42 heeft de politie van Geraardsbergen/ Lierde een rijbewijs ingetrokken, zes processen-verbaal opgesteld, zes onmiddellijke inningen opgesteld en drie voertuigen in beslag genomen.

Tijdens een ANPR-contole (Automatische Nummerplaatherkenning) langs de N42 heeft de politie van Geraardsbergen/ Lierde een rijbewijs ingetrokken. De bestuurder werd onderworpen aan een speekseltest ‘drugs in het verkeer’ en reageerde positief. Daarnaast werden nog zes processen-verbaal opgesteld. Twee voertuigen werden in beslag genomen met het oog op verbeurdverklaring, wegens sturen zonder rijbewijs. Er werden tevens zes onmiddellijke inningen opgesteld. Een andere wagen werd in beslag genomen, want niet verzekerd. Tevens werd 1 geseinde nummerplaat in beslag genomen en 1 bestuurder van een voertuig van vreemde origine diende onmiddellijk een openstaande boete van 53 euro te betalen.

Julien Borremans