Nieuwjaarsbijeenkomst voor de inwoners van de wijk Zonnelaan, Koningshofstraat en Meersstraat

Op zondag 26 januari laatstleden organiseerde het wijkcomité van de Zonnelaan, Koningshofstraat en Meersstraat, in samenwerking met de stad Zottegem, voor de 11de  keer een nieuwjaarsbijeenkomst in het gezellig versierde Ontmoetingscentrum van Strijpen.

“Samenkomen, een glaasje klinken, een rijkelijk gevuld koud buffet, een stukje gâteau en koffie, meer ingrediënten waren er niet nodig voor een gezellig samenzijn. De talrijk opgekomen buren wisten het geweldig te appreciëren. In een ontspannen sfeer spraken ze gedurende verscheidene uren gezellig met elkaar: wensen en nieuwsjes uitwisselen en gewoon wat bijpraten over de gebeurtenissen in het gebuurte. Het doel van het wijkcomité, om met dergelijk initiatief zijn steentje bij te dragen om de vriendschapsbanden en het sociale contact in onze buurt aan te zwengelen en te stimuleren, scheen eens te meer gelukt te zijn.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X