Nieuwjaarsbijeenkomst voor de inwoners van de wijk Zonnelaan, Koningshofstraat en Meersstraat

Op zondag 26 januari laatstleden organiseerde het wijkcomit é van de Zonnelaan, Koningshofstraat en Meersstraat, in samenwerking met de stad Zottegem, voor de 11de    keer een nieuwjaarsbijeenkomst in het gezellig versierde Ontmoetingscentrum van Strijpen.

“Samenkomen, een glaasje klinken, een rijkelijk gevuld koud buffet, een stukje gâteau en koffie, meer ingredi ënten waren er niet nodig voor een gezellig samenzijn. De talrijk opgekomen buren wisten het geweldig te appreci ëren. In een ontspannen sfeer spraken ze gedurende verscheidene uren gezellig met elkaar: wensen en nieuwsjes uitwisselen en gewoon wat bijpraten over de gebeurtenissen in het gebuurte. Het doel van het wijkcomit é, om met dergelijk initiatief zijn steentje bij te dragen om de vriendschapsbanden en het sociale contact in onze buurt aan te zwengelen en te stimuleren, scheen eens te meer gelukt te zijn.”