‘Hartenvrouw’ Ireen Beke toont podiumkunst

Cabaret in GC De Kluize

Voor een zalige cabaretvoorstelling ben je op donderdag 5 maart om 20 u in GC De Kuize in Scheldewindeke aan het juiste adres. Dankzij Markant, KVLV, Gezinsbond Scheldewindeke en GC De Kluize krijg je een unieke kans om te komen kijken naar de cabaretvoorstelling ‘Hartenvrouw’ van Ireen Beke, talent van eigen bodem. Veeg de slapers uit uw ogen, de organisatoren hebben een ‘specialleke’ voor u in petto. Het is tijd voor Ireen Beke. De Scheldewindeekse brengt Nederlandstalige liederen en theaterteksten. Een heerlijke cabaretavond wacht. Komen kijken is de boodschap. (Reporter 17, DDL, JP Fack)
Het wordt een mooie mix van liedjes en verhalen, van humor en ontroering. Muziektheater van hart tot hart. De veelzijdige Ireen Beke wordt geruggensteund door twee topmuzikanten Jonas Veirman en Robrecht Kessels en heeft gewerkt met dezelfde regisseur als Kommil Foo: Walter Janssens. Ireen mag op donderdag 5 maart voor eigen publiek haar podiumkunsten tonen. Ireen Beke was al eerder te zien als actrice, zangeres en folk-violiste in diverse producties en TV – series. Ze pakt nu voor het eerst uit met eigen werk. ‘Hartenvrouw’ zingt en vertelt. Verhalen uit het leven gegrepen. Over beklijvende ontmoetingen. Over loslaten en vinden wat je echt inspireert. Over de magische band tussen generaties. En over de liefde. Ze schudt je levenskaarten, leest je verlangens en voedt je dromen. Haar lied is haar kracht. Je beleeft het best live. Zin om het zelf mee te maken? Markant, KVLV, Gezinsbond en het Kluize-team zullen je graag verwelkomen op donderdag 5 maart in de akoestische perfecte concertzaal in GC De Kluize. Het optreden van Ireen zal indruk maken. Smul mee van de verrassing die Ireen Beke u te bieden heeft. Ze is van plan om er stevig in te vliegen. Zeker weten, de Scheldewindeekse Ireen palmt GC De Kluize in, en wil eens tonen waar ze mee bezig is. De cabaretvoorstelling zal met veel enthousiasme gebracht worden. De opvoering moet de temperatuur in de theaterzaal de hoogte injagen.
Tickets kosten 14, 13, 12, 11 en 10 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.   Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X