Aube De Clercq wint po ëziewedstrijd van Zottegemse rederijkerskamer

De Suyghelingen van Polus maken winnaars bekend

Dit weekend maakte de rederijkerskamer ‘De Suyghelingen van Polus’ hun laureaten bekend van hun po ëziewedstrijd voor jongeren.

In samenwerking met de stad Zottegem en de bibliotheek organiseerden ze een po ëziewedstrijd voor de laatstejaars van de Zottegemse secundaire scholen . Het vooropgestelde thema door het po ëziecentrum was ‘ De toekomst is nu ! ‘ .

Opvallend was dat alle laureaten van het Onze Lieve Vrouw College afkomstige waren. De gedichten werden voorgedragen door de laureaten en tussendoor werd het publiek geanimeerd door piano intermezzo’s, tevens gebracht door jongeren.

Aube De Clercq won de wedstrijd met haar prachtige gedicht ‘Dag nacht’.

Bewonder hier de gedichten van de laureaten: