Foto van een poging tot inbraak in Nederbrakel, in het huis van de eigenaar waarvan dieven waarschijnlijk dachten dat het een fietsenwinkel was

Zottegemse probeert gestolen fietsen te verkopen via internet

Een 65-jarige Zottegemse kreeg in de correctionele rechtbank van Oudenaarde een geldboete van 2.400 euro (waarvan 400 euro effectief) nadat ze gestolen fietsen trachtte te verkopen op internet. Een vriend kreeg 4 maanden cel en een effectieve geldboete van 2.400 euro

De twee hadden de fietsen gevonden in een bos. Ze waren in 2017 gestolen uit fietsenwinkel Best Bikes in Steenhuize. Het was de vriend van de Zottegemse, die al eerder veroordeeld werd voor andere feiten, die de fietsen vond en ze naar haar bracht. Ze verklaarde dat ze niet wist dat het om gestolen fietsen ging.

Bron Het Laatste Nieuws

Lees meer over de diefstal via onderstaande link