Zottegemnaar in ‘Blokken’

Zowel voor trouwe kijkers van dit VRT-spelprogramma als voor degenen die dit niet zijn, is er een extra reden om komende woensdag (toch) naar de 5494ste aflevering van het tv-programma ‘Blokken’ te kijken. Daarbij zal immers een Zottegemnaar als één van de twee spelkandidaten op het televisiescherm te zien zijn, met name Yanni Van de Velde, jongste zoon uit het vroegere caf é De Luchtbal aan de Meerlaan en ook lid van Studentenkring Sottegem.

Of hij voldoende correcte antwoorden op de quizvragen van presentator Ben Crabb é weet te geven en hoe hij het met de Tetris-blokjes op het speelbord ervan afbrengt, verklappen we uiteraard niet. Om dit te weten te komen, moet u op woensdag 11 maart om 18u30 op E én afstemmen. De opnames vonden reeds een viertal weken geleden plaats (u ziet Yanni Van de Velde rechts op de foto).