Heb jij oude foto’s van Elene?

Buurtcomit é doet oproep naar oude foto’s van Elene

Om een groene ontmoetingsplek in het hart van het Elene te realiseren, is het buurtcomit é  Helder Water  al enkele maanden achter de schermen in de weer.

“Omdat we alle buurtbewoners van alle leeftijden willen samenbrengen, is het participatiemoment van 22 maart uitgesteld”, berichten Ben Boone en Gertjan Devuyst. “Het is een uitstel maar geen afstel. We wachten nog even om een nieuwe datum te prikken. We willen weten hoe de buurtbewoners over de voorlopige    plannen denken en wat hun idee ën en suggesties zijn, dus die kans krijgen ze zeker nog.” De geplande realisatie van het parkje is niet gewijzigd en is voorzien tegen midden 2021.

Omdat velen onder ons de komende weken vaker thuis zullen zijn, doen we een oproep aan  alle Elenaars. Heb je oude foto’s van Elene liggen, bijvoorbeeld een trouwfoto van oma en opa voor de kerk? Of heb je nog een klasfoto van in het dorpsschooltje? Ving je je allereerste vis in Elene? Stuur je foto naar  speelnatuurelene@gmail.com  en vertel het verhaal achter de foto. Kan je niet zelf digitaliseren? Dan doen we dit graag voor jou.

Bekijk ook ons filmpje op facebook

https://www.facebook.com/OntmoetingsplekElene/videos/2573303389593261/

Meer info? op de hoogte blijven?

https://www.facebook.com/OntmoetingsplekElene/

https://forms.gle/xm8wuUdXfb248CdE9

SpeelnatuurElene@gmail.com

of bel

Ben  0497/102112

Gertjan  0494/435935