Stad start noodloket voor lokale handelaars

De stad startte een noodloket voor lokale handelaars. Hier kunnen handelaars op weekdagen terecht met al hun vragen over steunmaatregelen in tijden van corona via 054 50 50 50 of  lokale.economie@ninove.be. Er werd ook een webpagina gelanceerd op  www.ninove.be/corona  waar handelaars alle voor hen nuttige info kunnen vinden. De medewerkers van het noodloket belden de afgelopen dagen ook alle handelaars en horeca-uitbaters in Ninove op om na te gaan of zij al dan niet open bleven de komende weken. Zo konden zij een lijst maken van alle zaken en diensten die nog open blijven of en online service bieden tijdens de crisisweken. Een handig overzicht voor wie wil weten of in welke lokale voedingswinkel hij nog terecht kan, of zijn favoriete restaurant in afhaalmaaltijden voorziet! De lijst staat online op  www.ninove.be/corona.