Stad Zottegem biedt website aan om online aanbod handelaars die verplicht moeten sluiten te verspreiden

De stad Zottegem vraagt dat eigenaars van zogenaamde ‘niet-essenti ële’ winkels – die verplicht moeten sluiten – hun online aanbod kenbaar te maken via de stedelijke website.

“Al minstens tot 5 april moeten alle niet-essenti ële winkels gesloten blijven”, klinkt het. “Velen hebben zich hier intussen creatief aan aangepast. We willen hen nu de mogelijkheid bieden om hun online aanbod, take-away,…. kenbaar te maken via onze stedelijke website. Heb je je hieraan creatief aangepast en voorzie je nu (tijdelijk) een afhaalservice, levering, online webshop,… laat het ons weten! Wij verzamelen het aanbod:  www.zottegem.be/corona Mail de naam van jouw zaak, website waar de klant alle benodigde informatie kan terugvinden en foto naar  communicatie@zottegem.be.”