Jeugddienst Merelbeke biedt dagelijks activiteitenprogramma aan voor kinderen

De dagen van je kinderen invullen en verveling tegengaan tijdens deze coronatijden?   Als ouder van kleine en grote(re) kinderen heb je er je handen mee vol. Daarom hebben verschillende jeugd- en vrijetijdsdiensten uit Oost-Vlaanderen de handen in elkaar geslagen. Ook de gemeente Merelbeke werkt daaraan mee!

Kant-en-klaardagprogramma

Ouders moeten dankzij het blijf-in-uw-kot-menu niet meer elke dag zelf op zoek naar activiteiten. De diensten maken voor elke werkdag een kant-en-klaardagprogramma voor vier verschillende leeftijdsgroepen: kleuters, lagereschoolkinderen, tieners en 16-plussers. In het blijf-in-uw-kot-menu gaan ze aan de slag met verschillende thema’s en met de actualiteit. Er is ook tijd voorzien voor schoolwerk.

De jeugddienst van de gemeente Merelbeke deelt het blijf-in-uw-kot-menu elke werkdag om 18 uur op zijn Facebookpagina. Ouders die hun e-mailadres opgeven via een invulformulier ontvangen het menu ook dagelijks in hun mailbox.

Alle informatie over het blijf-in-uw-kot-menu vind je terug op de Facebookpagina www.facebook.com/jdmerelbeke.