Studeren in Geraardsbergen in De Spiraal en de kerk van Onkerzele en Zarlardinge

'Reserveer tijdig, Mondmaskers zijn verplicht.'


Studeren in de kerk van Zarlardinge december 2019


Geraardsbergen. Vanaf donderdag 21 mei kunnen studenten via de Giesbaargse Jeugd koele, rustige plekjes opzoeken in De Spiraal, de kerk van Onkerzele en Zarlardinge om zich op de komende examens voor te bereiden. Je kan er elke dag blokken van 9.00 tot 18.00 uur. Kom op tijd want wie te laat is, komt er niet meer in. Je meldt je aan en de toezichter van dienst wijst je een tafel aan. Om 18.00 uur gaan de deuren dicht. Bij het betreden en het verlaten van de studieruimte zijn mondmaskers verplicht. Eens op jouw plaats, mag je het mondmasker af doen. Loop je rond, gebruik dan jouw verstand en zet jouw mondmasker op als het nodig is. In het weekend zijn de studieruimtes dicht. De plaatsen zijn beperkt. Reserveren is nodig. Per week kan je maximaal 4 dagen over de locaties heen reserveren.

Je kan geen eten opwarmen. Breng je eigen lunch, bekers, bord, bestek, drank… mee. Er wordt wel een koelkast voorzien. Als je klaar bent vertrek je. Blijf niet napraten. Respecteer de coronamaatregelen.
Reserveren kan via onderstaande link:

Reserveren studeren

Julien Borremans