“Voorstel van Peter Roman verbaast mij”

Zottegems schepen van Sport Brecht Cassiman (N-VA) reageert op het voorstel van gemeenteraadslid Peter Roman (SP.A) om het kunstgrasveld aan de Bevegemse Vijvers vrij toegankelijk te maken. Lees daarover meer via deze link.

“Het voorstel van raadslid Roman verbaast mij: als voormalig schepen weet hij zeer goed dat een vrije toegang tot het kunstgrasveld, niet mogelijk is omwille van de garantieregeling in het contract met Stadsbader, dat als aannemer nog steeds instaat voor het structureel onderhoud van het terrein. Bovendien wordt het terrein deze zomer veelvuldig gebruikt voor sportkampen, en noteerden we al meerdere – betalende – reservaties voor clubs. Er zijn mogelijkheden voldoende om een balletje te trappen: het multifunctioneel sportveldje naast het Hemelrijk is een populaire trekpleister, en ook het voetbalveld op het stadion is een hele zomer lang gratis en vrij toegankelijk.”