Oosterzele is klaar voor een zomer vol sport- en kriebelplezier

Vanaf maandag 6 juli staan de jeugd- en sportdienst met een enthousiast team van animatoren volledig klaar voor een spetterende zomervakantie!  In de voormiddag kunnen de kinderen zich volledig uitleven in verschillende sportactiviteiten; in de namiddag kunnen ze ravotten tijdens de speelpleinwerking.

Het volledige team houdt optimaal rekening met de Corona-maatregelen. De bubbels worden behouden maar de combinatie tussen Het Vinkemolentje en initiatieven in de sporthal is dit jaar jammer genoeg niet mogelijk.

“Onze monitoren hebben ondertussen alle voorbereidingen getroffen en staan te popelen om jullie te ontvangen. Wij zetten deze zomer maximaal in op sport, spel en speelplezier. Kortom, het wordt een TOP-vakantie. Ons team kijkt ernaar uit heel veel jonge inwoners terug te zien

Inschrijven kan nog via www.i-school/login. Wie graag nog even het aanbod bekijkt, kan dat doen via https://www.oosterzele.be/Vrijetijd/Kinderenenjeugd.aspx.

op een van de bubbels.”