Freddy Galle (Open Vld) verlaat de politiek


Freddy Galle, Reza Mohammedi, Bram De Pril


Geraardsbergen. Freddy Galle (Open Vld) verlaat de politiek en geeft in de gemeenteraad de fakkel door aan Reza Mohammedi, die op zijn beurt door Bram De Pril in het Bijzonder Comit é voor de Sociale Dienst (BCSD) zal worden opgevolgd.

Freddy Galle (70) startte zijn politieke carrière in 1976 bij de toenmalige PVV. Hij legde een mooi parcours af als kabinetsmedewerker voor verschillende ministers en staatssecretarissen, als gemeenteraadslid,  OCMW-raadslid en als vertegenwoordiger in verschillende Raden van Bestuur voor Open VLD Geraardsbergen. Freddy is een echte liberaal die zijn vrienden en kiezers een warm hart toedraagt en nu de tijd rijp achtte om de politiek vaarwel te zeggen en op die manier kansen te bieden aan de jongere generatie binnen de partij.

Freddy Galle geeft de fakkel door aan Reza Mohammadi die de eed zal afleggen als gemeenteraadslid. Bram De Pril zal Reza opvolgen als lid van het Bijzonder Comit é voor de Sociale Dienst (BCSD).   Saskia Monseur (voorzitter Open Vld): ‘Open VLD Geraardsbergen zet op die manier de trend van de verjonging verder door. Wij wensen Freddy van harte te danken voor zijn jarenlange inzet voor de partij en voor de Geraardsbergse politiek.’

Julien Borremans