Jeugdwerking KVV Windeke organiseert Zomerstage

Omni-sportkamp voor jongens én meisjes

Jeugdwerking KVV Windeke organiseert van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus 2020 een zomerstage, een omni — sportkamp voor alle sportieve jongens en meisjes tussen 5 en 13 jaar (geboortejaren 2007 — 2015). De 13 de editie zal er anders uitzien, naast voetbal komen ook andere sportinitiaties aan bod, zoals daar zijn zwemmen, tennis, en zo meer. Je mag het van ons aannemen, de jongens en meisjes gaan op het sportkamp een heerlijke week beleven op de terreinen van KVV in Scheldewindeke. Veel sportplezier gegarandeerd. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Er is opvang vanaf 7 u 30 tot 18 u. In de voormiddag komt voetbalsport in al zijn facetten aan bod. In de namiddag worden de deelnemers wegwijs gemaakt in andere sporttakken. De activiteiten vinden plaats tussen 9 u en 16 u 30. Er zijn een warm middagmaal, fruit en een vieruurtje voorzien. De deelnemers worden in kleine groepen per leeftijd ingedeeld. Er wordt gewerkt met bubbels van maximum 50 personen. Alle vigerende richtlijnen van de regering worden nauwlettend opgevolgd. De opleidingen worden gegeven door ge ëngageerde en ervaren trainers en begeleiders aangevuld met jeugdspelers. Maximum 120 deelnemers. Snel inschrijven is een goede raad. Iedereen ontvangt een diploma en een aandenken. Deelnemen kost 140 euro (al in), voor andere kinderen van het gezin betaalt men 120 euro per kind.
Heerlijk toch, vrienden maken en tegelijkertijd genieten van een onvergetelijke zomerstage.   Jeugdwerking KVV Windeke trekt tijdens de zomerstage de kaart van de jeugd, de club is zich bewust dat het samen met de ouders een opvoedkundige taak wil vervullen. KVV Windeke heeft een groot hart voor het jeugdvoetbal. Men biedt de jeugd een zinvol alternatief tegen isolement, vervlakking,…Info en inschrijvingen: https://www.kvvwindeke.be.     Reporter 17