Marie-Louise viert vandaag haar honderdste verjaardag in wzc Egmont!

Marie-Louise De Brouwer (weduwe van Rapha ël Van Herzeele +1980) viert vandaag vrijdag 7 augustus haar 100ste verjaardag in woonzorgcentrum Egmont in Zottegem.

Het wordt wegens de coronacrisis een noodgedwongen kleiner feestje dan dat bij verjaardagen van bewoners de gewoonte is in wzc Egmont, maar via deze weg wordt ze alvast van harte gelukgewenst door haar dochters Monique, Kathleen en Sabine, haar schoonzoons Erwin en Luc, haar kleinkinderen Herman, Tom, Bruno, Jeroen en Joris, haar achterkleinkinderen Femke, Bert, Ella en Lily.

“We mogen fier zijn op deze kranige rasechte Zottegemse dame”, klinkt het vanuit woonzorgcentrum Egmont. “Een eeuw oud vandaag en dit zonder geklaag, haar dagelijkse blonde Leffe blijkt haar wondergeheim. Knuffels en zoenen kunnen nu even niet, maar dat neemt niet weg dat ze vandaag geniet. Bedankt aan het WZC Egmont om ons moeder alsnog een mooie namiddag te bezorgen. Een virtuele sant é op je 100 lentes van ons allemaal!”