Beelden van de verwoestende gevolgen van de brand in de Dagmoedstraat

Stephanie en Johan danken de vele sympathisanten voor hun warme solidariteit


Geraardsbergen/ Schendelbeke. In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 augustus brandde in de Dagmoedstraat 89 een huis volledig uit. Door dit dramatisch voorval kwam een gezin met vijf kinderen op straat te staan. Een tragisch verhaal. In een bijdrage besteedde Nuus de nodige aandacht aan het relaas van de slachtoffers. Het artikel kon rekenen op heel wat belangstelling. De solidariteit van vele lezers met de slachtoffers was overweldigend en hartverwarmend. De slachtoffers trachten hun leven weer in handen te nemen. Ze danken de vele sympathisanten voor hun steun.

Om ons een beeld te geven van de ravage die de brand heeft aangericht, bezorgden de slachtoffers enkele foto’s. Meer foto’s vinden jullie op de Facebookpagina van Nuus Geraardsbergen.

Julien Borremans

Johan en Stefannie daags na de brand: ‘We kwamen onze tegenslagen stilaan te boven en dan haalt een brand vernietigend uit.’

X